10 inredningsdetaljer för ditt hem julen 2017

Julinredning 2017

1. Adventsstjärna 2. Doftljus 3. Julgransdekoration 4. Ullpläd 5. Adventstjärna 6. Tekalender 
7. Chokladkalender 8. Adventsljusstake 9. Julstrumpa 10. Ljusstake 

Nu när vi börjar närma oss december så innebär det att det inte är långt kvar till jul. Det finns många härligheter förknippade med julen som gör denna årstid lite roligare och som piggar upp vardagen i mörkret. Förutom massa god mat och julbak så är butikerna packade med all möjlig julinredning för att få ditt hem redo för julen 2017. Ovan har vi plockat ihop 10 inredningsdetaljer som går i julens tecken och gör ditt hem extra mysigt! 

Det mest påtagliga under vintern är att ljuset endast visar sig under ett fåtal timmar på dagen innan det blir mörkt igen. Som tur är finns det massor av julbelysning att dekorera med som både ger ljus och gör ditt hem mer trivsamt. De traditionella adventsstjärnorna som hänger i vart och vartannat fönster under julen svämmar över i butikerna i alla dess former, men om du inte vill vara så traditionell finns det många alternativ i andra utformanden. Utöver adventsstjärnor kan man lysa upp hemmet med ljusstakar och olika former av värmeljus. Om du dessutom vill få till den ljuvliga juldoften så är ljuset ovan med doft av jul ett alternativ, om du inte föredrar att sprida juldoften i form av bakning och matlagning.

Chokladkalendern har länge varit en klassiker för att räkna ner till julafton genom att få en liten present varje dag i form av en godisbit. I år finns det dock flera alternativ till denna om choklad inte råkar vara din preferens. Ovan visar vi en tekalender som ett alternativ, men det finns även en kaffekalender om det är att föredra. Har du ambitionen att göra en egen adventskalender till dina nära och kära så finns det flera alternativ i butikerna som ger dig grunderna till detta med förpackningar, sifferlappar och upphängning.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Inredning Direkt, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Foto: Hemtex.se